CASA VINICOLA BENNATI
Amarone della Valpolicella
Diploma di Gran Menzione
Amarone della Valpolicella Doc 2005
Decanter World Wine Awards – Bronze
Amarone della Valpolicella Doc 2005
Are un gust catifelat, complex şi elegant. Pentru realizarea vinului Amarone, strugurii sunt uscati timp de 3-4 luni, câştigând astfel un buchet cald şi remarcabil de fructe uscate şi de condimente.
Se recomandă servirea la temperaturi cuprinse între 16-18°C.
Diploma di Gran Menzione
Amarone della Valpolicella D.O.C. “Soraighe Cerasum” 2006
Acest vin, al cărui nume provine din limba latină şi înseamnă “cireşe”, este produs din selecţia celor mai buni struguri de vin din zona Valpolicella Classic.
Este un vin rubiniu, roşu închis cu reflexii grena, gust sec, extrem de robust şi catifelat. Buchetul său este o combinaţie bogată de mure, cireşe şi zmeură.
Se recomandă servirea la temperaturi cuprinse între 16-18°C.
La Mora Valpolicella Ripasso
La Mora della Valtramigna – Valpolicella Ripasso D.O.C. Superiore este un vin excelent, de culoare roşu închis, cu note de cireşe, fructe roşii -coapte, pe final note de vanilie, tutun şi cacao.
Se asociază foarte bine cu carne roşie şi brânzeturi maturate.
Se serveşte la temperatura de 18°C.
MONTAGNER
Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore di Cartizze
Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore di Cartizze este un spumant de culoare galben strălucitor, îmbină numeroase arome de fructe, cu note florale ușoare de o mare finețe și datorită gustului dulce, proaspăt și parfumat.
MARSURET
Prosecco Superiore Dry di Cartizze DOCG
Din viile noastre, din inima micuţei zone de prestigiu Cartizze, acest vin cu placuta sa aromă moale, catifelată şi armoniosă are un parfum intens cu note delicate de flori și fructe coapte.
Este ideal cu deserturi și acompaniament perfect pentru ocazii speciale.
BEPIN DE ETO
Croda Ronca Colli di Conegliano D.O.C.G Riserva
Croda Ronca este un vin excelent, de culoare roșu intens cu reflexe de rubin. Aroma este complexă și eleganta, cu note de scorțișoară, însoțită de indicii de fân, tutun, vanilie şi cacao.
Este bogat și elegant, cu aciditate bine armonizată, fructată și persistentă.
Se serveşte la temperaturi cuprinse între 18-20 ° C