VinLaUsa

Vinuri de selecție

CASA VINICOLA BENNATI

Amarone della Valpolicella

Diploma di Gran Menzione
Amarone della Valpolicella Doc 2005

Decanter World Wine Awards – Bronze
Amarone della Valpolicella Doc 2005

Are un gust catifelat, complex şi elegant. Pentru realizarea vinului Amarone, strugurii sunt uscati timp de 3-4 luni, câştigând astfel un buchet cald şi remarcabil de fructe uscate şi de condimente.

Se recomandă servirea la temperaturi cuprinse între 16-18°C.

Diploma di Gran Menzione
Amarone della Valpolicella D.O.C. “Soraighe Cerasum” 2006

Acest vinal cărui nume provine din limba latină şi înseamnă cireşe”, este produs din selecţia celor mai buni struguri de vin din zona Valpolicella Classic.

Este un vin rubiniuroşu închis cu reflexii grenagust secextrem de robust şi catifelat. Buchetul său este o combinaţie bogată de murecireşe şi zmeură.

Se recomandă servirea la temperaturi cuprinse între 16-18°C.

La Mora Valpolicella Ripasso

La Mora della Valtramigna  – Valpolicella Ripasso D.O.C. Superiore este un vin excelent, de culoare roşu închis, cu note de cireşe, fructe roşii -coapte, pe final note de vanilie, tutun şi cacao.

Se asociază foarte bine cu carne roşie şi brânzeturi maturate.

Se serveşte la temperatura de 18°C.

MONTAGNER

Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore di Cartizze

Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore di Cartizze este un spumant de culoare galben strălucitor, îmbină numeroase arome de fructe, cu note florale ușoare de o mare finețe și datorită gustului dulce, proaspăt și parfumat.

MARSURET

Prosecco Superiore Dry di Cartizze DOCG

Din viile noastre, din inima micuţei zone de prestigiu Cartizze, acest vin cu placuta sa aromă moale, catifelată şi armoniosă are un parfum intens cu note delicate de flori și fructe coapte.

Este ideal cu deserturi și acompaniament perfect pentru ocazii speciale.

BEPIN DE ETO

Croda Ronca Colli di Conegliano D.O.C.G Riserva

Croda Ronca este un vin excelent, de culoare roșu intens cu reflexe de rubin. Aroma este complexă și eleganta, cu note de scorțișoară, însoțită de indicii de fân, tutun, vanilie şi cacao.

Este bogat și elegant, cu aciditate bine armonizată, fructată și persistentă.

Se serveşte la temperaturi cuprinse între 18-20 ° C

FANTINI FARNESE

Fantini Farnese Edizione "Cinque Autoctoni"

Cinque Autoctoni este un vin de culoare rubiniu intunecat, dar stralucitor – aromele au un impact excelent, cu o incarcatura fructata intensa de mure si cirese, imbogatita cu note de ierburi aromatice, scortisoara, cuisoare, cacao, lemn dulce si o atingere minerala interesanta.
 
Prezinta o structura relevanta, bine echilibrata intre alcool si prospetimea adecvata; taninul este moale si persistenta foarte tenace.