Descoperiți noua funcționalitate de căutare instantă și găsiți produsele dorite!

VinLaUsa

Termeni si conditii

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului vinlausa.ro

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricarei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Domeniul vinlausa.ro precum și subdomeniile acestuia, reprezintă site-ul.

Accesând și înregistrandu-vă în mod prealabil pe acest site, și comunicând datele dvs. personale, deveniți automat “utilizator”.

Deveniți “client”, dacă a-ți transmis și finalizat o comanda cu privire la unul dintre produsele puse în vânzare pe site-ul vinlausa.ro

1.Informații despre site

1.1. Site-ul web vinlausa.ro este proprietatea firmei SC Almma Comixt SRL,  cu sediul în orașul Bacău, Strada Ana Ipatescu, Nr.4, înregistarată la Registrul Comerțului cu numărul J04/1100/2011, C.I.F. RO29232882.

1.2. Acest site pune la dispoziție produse alcoolice și non alcoolice în scopul comercializării, și se adresează persoanelor ce au vârsta de peste 18 ani.

2. Dreptul de proprietate

Este interzisa orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email [email protected]. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial sau pentru vânzare fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor. Sunteți de asemenea de acord să nu afectați în vreun fel securitatea site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

3. Restricții

Conținuturile de pe Site sunt protejate prin legea drepturilor de autor și aparțin proprietarilor. În cazul în care un utilizator dorește să folosească informațiile și materialele de pe site-ul nostru, acesta ar trebui să obțină permisiunea scrisă de la administratorul site-ului.

Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați toate notificările privind drepturile de autor sau alte restricții postate. Orice conținut trimis de către un utilizator al site-ului, sub formă de text sau imagine,  elementele de grafică (prin vizualizare directă pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de site) aparțin administratorului site-ului și reprezintă conținutul acestuia. Nu aparțin administratorului site-ului acele materiale pentru care pe site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt deținator sau o altă sursă, și nici opiniile și/sau comentariile de orice fel exprimate de utilizatorii site-ului față de materialele de orice fel postate pe site sau fața de conținutul acestuia.

4. Comentarii

Site-ul nostru permite comentariile și sugestiile legate de acesta și de activitatea noastră.

Ne rezervăm dreptul de a revizui și selecta orice obiecție sau sugestie legată de activitatea noastră, de produsele pe care le comercializăm și serviciile pe care le executăm. În cazul în care un utilizator ne trimite idei, sugestii sau materiale, după cum am menționat în punctul anterior, acestea devin proprietatea societății și respectiv avem dreptul de a le utiliza în mod liber, pentru orice scop.

5. Recenzii

Fiecare utilizator are dreptul de a lasă o recenzie asupra produselor sau serviciilor noastre.

Va informăm că se interzice publicarea oricărui comentariu ce conține un limbaj abuziv, vulgar, amenințător. Nu suntem responsabili pentru materialele postate de către utilizatori, care sunt obscene, invadează viața privată, încalcă drepturile de autor sau marca comercială. Ne rezervăm dreptul de a elimina recenziile sau mesajele pe care le considerăm ca sunt inacceptabile, ofensatore, abuzive, defăimatore, obscene, vechi, sau altfel etc. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a edita materialele din orice alt motiv. Indiferent dacă vom modifica sau elimina astfel de materiale, utilizatorii rămân singurii responsabili pentru conținutul mesajelor sau recenziilor.

6. Prețul de vânzare

Prețul de vânzare al produselor  afișat pe site,  include TVA. Prețul de vânzare poate fi modificat de către noi, în orice moment fără o notificare prealabilă. De asemenea, în funcție de volumul comenzii, de prețul acesteia, de produsul comandat ori de gradul de fidelitate a clientului, prețul final al produselor poate fi negociat, independent de valoarea afișată pe site. Taxa de livrare este una fixă și nu se modifică în funcție de cantitatea achiziționată sau punctu de livrare. Ne rezervăm dreptul exclusiv de a refuza unilateral o negociere în măsura în care aceasta a fi în detrimentul activității economice a societății ori există riscul ca o astfel de negociere să creeze dezavantaje viitoare societatii, indiferent de natura lor. În urma negocierii, prețul rezultat nu poate fi superior celui afișat pe site, cu excepția unor cazuri justificate precum comandarea anumitor produse ori anumitor cantități de produse, cu un anumit termen de livrare solicitat de către client dar care ar genera pentru furnizor un efort suplimentar față de cel normal, generat de o comandă uzuală.

În momentul de față, plata se poate face prin următoarele modalități:

  • ramburs la primirea comenzii de la curier;
  • transfer bancar;
  • online cu card bancar prin Lybra Pay.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Dacă ați ales metoda de plată tranfer bancar, trebuie să solicitați în forma scrisă în comanda dumneavoastră, codul IBAN al firmei SC ALMMA COMIXT.

Dacă ați ales plata cu card bancar, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti.  Plățile cu carduri de credit/debit emise prin  intermediul Libra Bank (LibraPay), comision 0%, direct pe site. Comanda poate fi denunțată unilateral, fără nicio obligație din partea furnizorului, în măsura în care tranzacția este invalidată ca urmare a neacceptării cardului clientului, în cazul plății on line.

Promoțiile / ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil și numai în perioada indicată pe site, în condițiile afișate pe site. 

În cazul în care contractul nu poate fi executat întrucât produsul nu mai este disponibil, vinlausa.ro va informa Clientul despre această indisponibilitate, la data la care a luat cunoștință despre acest caz. În eventualitatea în care produsul a fost deja plătit, sumele primite ca plată vor fi rambursate  în termen de maximum 30 de zile, cu excepția cazului în care părțile convin altfel.

7. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face de către firma de curierat la adresa indicată în comandă de către client. Comanda clientului este procesată de către noi în decurs de 24 ore, iar livrarea se face în funcție de gradul de disponibilitate a firmei de curierat din cadrul platformei Ecolet. Livrarea comenzii se face de regulă în termen de 24 ore.

vinlausa.ro nu își asumă răspunderea pentru întârzierile cauzate de firma de curierat, responsabilitatea revenând integral acesteia, subscrisa garantând exclusiv îndeplinirea obligațiilor care țin de propria persoană și de propriii angajați. 

În măsura în care clientul nu este găsit de către firma de curierat la adresa specificată în comandă, ori adresa specificată în comandă nu este completă sau conține inadvertente, de natura a face imposibilă livrarea comenzii, precum și în cazul în care livrarea ar trebui să se realizeze într-o locație improprie, de natura a pune în pericol integritatea curierului, fapt care face imposibilă livrarea, clientul este răspunzator în integralitate pentru contravalorea transportului.

În cazul în care comanda nu a fost ridicată de către client, iar aceasta revine  și resolicită comanda, toate costurile legate de noul transport sunt în sarcina sa.

În cazul în care clientul, dupa ce a plasat comanda și anuntă, în orice mod, despre intenția sa de a nu mai prelua produsul comandat, ori refuza preluarea produsului livrat prin curierat, prețul nefiind achitat, clientul este răspunzator integral de întregul cost al transportului ori de eventuale speze suportate de vinlausa.ro ca urmare a lansării comenzii asupra careia s-a renunțat nejustificat.

În cazul în care coletul ajunge la client neconform, prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, zgâraieturi sau în cazul în care un produs este deteriorat complet (sticla de vin spartă), rugăm ca, clientul sa accepte coletul, să nu îl refuze și să ne anunțe imediat despre aceasta, iar noi îi asigurăm un produs nou, costul careia este suportat în totalitate de căte firma noastră.

8. Garanția produselor

Produsele  comercializate pe site, sunt în ambalaje originale de la producator, și provin din surse autorizate de către fiecare producator în parte.

Toate produsele beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Producătorul este unic responsabil pentru eventuale deficiente, neconformități , întrucât toate produsele  comercializate de către noi sunt întocmai în felul în care acestea provin de la producător.

9. Returnarea produselor

Societatea Almma Comixt S.R.L. face toate eforturile pentru a se asigura că produsele livrate și serviciile noastre să fie de cea mai înalta calitate. Specialiștii selectează cu atenție fiecare produs oferit, se asigură de o împachetare fermă, și sigură pentru a menține calitatea produselor până când ele ajung la Client.

Orice client are dreptul de a returna produsele. Aceasta se realizeaza print-o notificare la adresa de email [email protected], în cel mult 14 zile de la livrarea acestora. Costurile cu returul produselor vor fi suportate în totalitate de către vinlausa.ro. Dacă în urma analizării reclamației se dovedește că aceasta este întemeiată, clientul are opțiunea de a solicita fie înlocuirea produsului, fie contravaloarea acestuia.

În cazul în care coletul ajunge la client neconform, prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, zgârieturi sau în cazul în care un produs este deteriorat complet (sticla de vin spartă), rugăm ca clientul să accepte coletul, să nu îl refuze și să ne anunțe imediat despre aceasta, iar noi îi asigurăm un produs nou, costul căreia este suportat în totalitate de către firma noastră.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea Almma Comixt S.R.L. este operator de date cu caracter personal, iar confidențialitatea datelor furnizate de Utilizatori și Clienți reprezintă o preocupare constantă. Societatea Almma Comixt S.R.L. va prelucra datele personale în conformitate cu legislația europeană și națională în vigoare la momentul prelucrării datelor.