Pentru realizarea vinului Soraighe Gadum Cabernet Sauvignon Veneto I.G.T. de la crama Bennati, strugurii sunt recoltați manual și presați.
Dupa aceea, boabele și mustul sunt introduse în rezervoare speciale, unde se adauga drojdii selectate pentru a începe fermentația alcoolică.
Acest lucru are loc strict la o temperatură controlată (24-25 ° C), pentru a extrage componentele fructuoase ale boabelor.
Fermentarea este urmată de maturarea timp de 12 luni în butoaie și baricuri.
Mai apoi are loc rafinarea în oțel și sticlă.
Vinul este doar parțial filtrat, pentru a permite o exprimare mai completă a tuturor aromelor de struguri.
Sedimentele naturale din vin sunt o dovadă suplimentară a autenticității sale.
SOIURI DE STRUGURI
Cabernet Sauvignon 100%
REGIUNEA DE PRODUCȚIE
Veneto
NOTE DE DEGUSTARE
Vin roșu intens, miros clar de fructe de pădure mici, urmat de note de lemn dulce și piper verde.
Moale și catifelat, cu o persistență lungă și interesantă.
ASOCIERI CULINARE
Friptură de vițel și miel, mezeluri.
Recenzii
Nu există încă recenzii.