Cuore Di Coscia Di Suino

90.00lei

Cu o aromă ușor picantă și un gust puternic, ca orice produs bun de origine toscană, este rezultatul măiestriei iscusite a măcelarilor care sunt capabili să obțină un rezultat excelent pornind de la o materie primă de calitate absolută.

Acest produs poate fi definit ca un compromis echilibrat între modernitate și practic, pe de o parte, și măiestrie pe de altă parte.

Trece prin diferite etape de maturare, până când se obţine produsul ideal, ce ajunge pe masa dumneavoastră.

Acest prosciuto, este cea mai bună alegere, atât pentru gust, cât şi pentru preţ.

20 în stoc

Această tăietură specială care provine din inima coapsei de porc, se obține prin sărarea piciorului proaspăt fără os, și, odată maturizată (aproximativ 9/10 luni), se obține cea mai valoroasă și mai eficientă parte, care este apoi ambalată în vid.

Este perfect în combinație cu pepene galben și smochine.

Dacă este păstrat intact sub vid, la frigider la o temperatură de 4 ° / 7 ° C, rămâne valabil până la 10-12 luni. Odată deschis, se recomandă consumul în 4/5 săptămâni, păstrându-l înfășurat în folie alimentară sau într-o cârpă ușor umedă la temperatura recomandată.

Greutate 1.200 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Ambalat în vid, bucăți a câte 1kg.-1.5kg

Ingrediente

Carne de porc (de origine UE), sare, ulei, condimente și aromatizanți naturali, zahăr. Antioxidanți E300, E301. Conservanți E252, E250.

Valoare energetică pentru 100g produs

876kj/209kcal

Grăsimi

11g dintre care grăsimi saturate 3,5g

Carbohidrati

0,1g dintre care zahăr 0,1g

Proteine

27,5g

Sare

7g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.