Salamino Toscana Extra Intero

80.00lei

Se potriveşte perfect cu alte produse tipice toscane, cum ar fi vinurile, brânzeturile și pâinea.

Salamul Toscan este „muzica pentru urechile gurmanzilor din întreaga lume”.

9 în stoc

Acest produs interpretează foarte bine legătura sa cu un teritoriul apreciat în întreaga lume, pentru patrimoniul său cultural și enogastronomic.

..cum se naște, vă invităm în spatele scenei.

“Pentru producția de salam toscan folosim carne italiană de porc, cum ar fi șunca, umărul și burta subțire.

Untura, conotația tipică a produsului, se obține din grăsimea spatelui porcului, tăiată în dimensiuni cuprinse între 1 cm și 0,5 cm.

Carnea este măcinată separat, în timp ce grăsimea  este  amestecată cu sarea în interiorul malaxorului.

Odată ce măcinarea cărnii este finalizată, se adaugă grăsimea  împreună cu amestecul de condimente (și aditivi).

Carnea este pusă în intestin natural sau sintetic.

După acest pas, produsul este lăsat să se usuce în medii speciale care declanșează procesul de fermentare.

Ultimul act al acestei lucrări complexe, este maturarea  în mod natural.

Aceasta variază de la 20 la 70 de zile, în funcție de mărimea și dimensiunea salamului.

S-a obținut astfel un produs excelent, bine condimentat, care poate fi ambalat întreg  și / sau porționat, apoi etichetat pentru comercializare.

Greutate 1.4 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Baton

Ingrediente

Carne de porc, sare, zaharuri: dextroză, zaharoză, condimente și arome.
Antioxidant: E301, conservanți: E252, E250.

Greutate

400g c.a – a½ sv 200g,800g c.a, 2,8Kg c.a – a ½ sv 1,4 kg c.a., 4Kg c.a.

Maturare

60 zile calibru mare.
20 zile calibru mic.

Alergeni

Absenti conform Directiva 2007/68 / CE din 27/11/2007. III bis Registrului UE nr. 1169/2011.

Caracteristici organoleptice

Miros picant, aromă delicată și plăcută

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.