Produs din carne de porc, măcinat și condimentat, cu arome naturale.

Este un produs unic și căutat, atât pentru materiile prime folosite, cât și pentru procesarea meticuloasă.

Carnea aleasă provine dintr-o parte anatomică fină, situată în partea din spate a porcului, deosebit de delicată și gustoasă.

Denumirea acestui  salam sugerează o tăiere atentă a cărnii, atipică, facută cu un cuțit mecanic, fiind un proces mai puțin “stresant”, comparativ cu măcinarea.

Maturarea, de cel puțin 40 de zile, păstrează intact felul și gustul autentic al cărnii folosite.

 

 

 

 

 

Greutate 0.00000000 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Baton

Ingrediente

Carne de porc, sare, zaharuri: dextroză, zaharoză, condimente și arome.
Antioxidant: E301, conservanți: E252, E250.

Greutate

0,6 Kg – 0,8 Kg

Maturare

La temperaturi cuprinse între 0 + 4°C dacă produsul este ambalat în vid.

Proteine

26/100g

Alergeni

Absenti conform Directiva 2007/68 / CE din 27/11/2007. III bis Registrului UE nr. 1169/2011.

Caracteristici organoleptice

Miros picant, aromă delicată și plăcută

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.