Salame A Punta Di Coltello

100.00lei

10 în stoc

Produs bazat pe carne de porc măcinat și condimentat cu arome naturale, condimente medii și lungi.

Este un produs unic și căutat, atât pentru materiile prime nobile folosite, cât și pentru procesul meticulos de procesare.

Carnea națională aleasă provine dintr-o parte anatomică fină, situată în partea din spate a porcului, deosebit de delicată și gustoasă, este excelent , gătit și pe grătar.

Denumirea acestui  salam, sugerează o tăiere atentă a cărnii, atipic, obținută cu un cuțit mecanic, un proces mai puțin “stresant” comparativ cu măcinarea.

Maturarea, de cel puțin 40 de zile, păstrează intact felul și gustul autentic al cărnii folosite.

 

 

 

 

 

Greutate 0.00000000 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Baton

Ingrediente

Carne de porc, sare, zaharuri: dextroză, zaharoză, condimente și arome.
Antioxidant: E301, conservanți: E252, E250.

Greutate

0,6 Kg – 0,8 Kg

Maturare

La temperaturi cuprinse între 0 + 4°C dacă produsul este ambalat în vid.

Proteine

26/100g

Alergeni

Absenti conform Directiva 2007/68 / CE din 27/11/2007. III bis Registrului UE nr. 1169/2011.

Caracteristici organoleptice

Miros picant, aromă delicată și plăcută

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.