Brânză de oaie “PECORINO AL TARTUFO”

16.20lei

Realizat cu lapte de oaie proaspăt pasteurizat, cheag natural, enzime lactate selectate și sare Volterra.

Cașul este amestecat cu o cantitate generoasă de trufe negre „Scorzone” și fulgi de trufe „Bianchetto” care conferă brânzei aroma intensă și caracteristică trufelor.

Asocieri: perfect cu mezeluri și miere, excelent singur.

Stoc epuizat

ATENȚIE!

Preț pentru 100g

Pachetele au greutate variabilă. Prețul final al unui pachet variază în funcție de greutatea acestuia.

Este o brânză proaspătă, fabricată din lapte de oaie, îmbogățit cu trufe și mirodenii. Se consumă crud, dar este foarte gustos și gătit în cuptor, însoțit de legume fierte sau crude.

Ideal cu vinurile roșii sau albe  ușoare.

 

Descrierea produsului:

Lapte de oaie este pasteurizat la 72 ° C și apoi răcit la o temperatură de aproximativ 36 ° C.

Ulterior se adăugă piper negru, sare și trufe.

Acestea sunt lăsate la maturare timp de aproximativ 15 zile, după care sunt păstrate în vid.

 

Producător: Caseificio Nuovo, Italia

 

 

Greutate 0.7 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Cilindrică

Ingrediente

Lapte de oaie pasteurizat.
Cheag.
Sare.
Trufe.

Inaltimea

4 cm

Diametrul

9 cm

Greutate

0,700 kg

Umiditate

41.53%

Valori nutriționale pentru 100g.

Valoare Energetica: 1503 kJ/363kcal
Grasimi: 331g
din care, acizi grasi saturati: 21 g
Carbohidrati: 0,5 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,2 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.