Brânză de oaie maturată “PECORINO AL TARTUFO”

14.50lei

Realizat cu lapte de oaie proaspăt pasteurizat, cheag natural, enzime lactate selectate și sare Volterra.
Cașul este adăugat cu o cantitate generoasă de trufe negre „Scorzone” și fulgi de trufe „Bianchetto” care conferă brânzei aroma intensă și caracteristică a trufei.

Asocieri: Perfect cu mezeluri și miere, excelent singur.

Stoc epuizat

ATENȚIE!

Preț pentru 100g

Pachetele au greutate variabilă. Prețul final al unui pachet variază în funcție de greutatea acestuia.

Este o brânză proaspătă fabricată din lapte de oaie îmbogățit cu trufe și mirodenii. În plus, față de faptul că se consumă crud, acesta este foarte gustos gătit în cuptor sau pe placă și însoțit de legume fierte sau crude.

Ideal cu vinurile roșii sau albe  ușoare.

Descrierea produsului:

Lapte de oaie este pasteurizat la 72 ° C și apoi răcit la o temperatură de aproximativ 36 ° C.

Ulterior se adăugă ingrediente ca piper  negru, sare  și trufe.

Acestea sunt lăsate la maturare timp de aproximativ 15 zile, după care sunt păstrate în vid.

Aromă și gust: sărat, dulce, picant, aromatic și intens.

 

 

 

Greutate 0.7 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Cilindrică

Ingrediente

Lapte de oaie pasteurizat.
Cheag.
Sare.
Trufe.

Inaltimea

4 cm

Diametrul

9 cm

Greutate

0,700 kg

Umiditate

41.53%

Valori nutriționale pentru 100g.

Valoare Energetica: 1503 kJ/363kcal
Grasimi: 331g
din care, acizi grasi saturati: 21 g
Carbohidrati: 0,5 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,2 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.