Brânză De Oaie Maturată “PECORINO ROSSO CINABRESE”

15.00lei

Brânză De Oaie Maturată “PECORINO ROSSO CINABRESE” este o branza realizata cu lapte de oaie proaspăt pasteurizat, cheag natural, enzime lactate selectate și sare Volterra.

Această brânză semi-coaptă are o culoare albuie și atinge un echilibru perfect după o perioadă de saturație destul de scurtă. Tratat la suprafață cu pastă de roșii.

Potrivit cu pere, miere și vin roșu.

3 în stoc

ATENTIE!

Pret per 100g.
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia

Este o brânză cu un gust complex, potrivită pentru ocazii importante, pentru a fi combinată cu vinuri bine structurate.

Maturarea durează aproximativ trei luni, conform unei tehnici complexe.

Brânza obține arome deosebit de intense și persistente. Gust savuros și intens.

A se pastra la rece (+4°C / +8°C).

Se expediaza in ambalaje izolate.

Ingrediente: lapte proaspat de oaie, cheag natural, culturi lactice, sare.

Maturat în sos de roșii.

Producator: Caseificio Nuovo, Italia

Greutate 1.400 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Cilindrică

pH-ul

5,2 / 5,5

Ingrediente

Lapte de oaie pasteurizat.
Cheag.
Sare.

Diametrul

14 cm

Greutate

1.0- 1.3 kg

Maturare

4 luni

Valori nutriționale pentru 100g produs

Valoare Energetica: 1902 kJ/459 kcal
Grasimi: 39g
din care, acizi grasi saturati: 25 g
Carbohidrati: 0,5 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 27 g
Sare: 1,6 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.