Brânză De Oaie Maturată “PECORINO ROSSO CINABRESE”

9.50lei

Realizat cu lapte de oaie proaspăt pasteurizat, cheag natural, enzime lactate selectate și sare Volterra.
Această brânză semi-coaptă cu o culoare albuie atinge un echilibru perfect după o perioadă de saturație destul de scurtă care îi conferă un parfum intens. Tratat la suprafață cu pastă de roșii.

Foarte bine cu pere sau însoțite cu miere și cu un vin roșu.

15 în stoc

ATENTIE!

Pret per 100g.
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia

Este o brânză cu un gust complex, potrivită pentru ocazii importante, pentru a fi combinată cu vinuri cu o mare structură.

Maturarea durează aproximativ trei luni, conform unei tehnici complexe și dificile pe care doar câțiva știu.

Brânza obține o arome deosebit de intense și persistente. Gust  savuros și intens, picant, finisare plăcută.

Atât greutatea cât și prețul fluctuează în jurul celor estimate de noi.
A se pastra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).  Se expediaza in ambalaje izolate.
Ingrediente: lapte proaspat de oaie, cheag natural, culturi lactice, sare. Maturat în sos de roșii.

Producator: Caseificio Nuovo, Italia

Greutate 1.400 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Cilindrică

pH-ul

5,2 / 5,5

Ingrediente

Lapte de oaie pasteurizat.
Cheag.
Sare.

Diametrul

14 cm

Greutate

1.0- 1.3 kg

Maturare

4 luni

Valori nutriționale pentru 100g produs

Valoare Energetica: 1902 kJ/459 kcal
Grasimi: 39g
din care, acizi grasi saturati: 25 g
Carbohidrati: 0,5 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 27 g
Sare: 1,6 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.