Îndepărtarea înainte de rulare și umplerea ulterioară în carcasă sintetică non-comestibilă caracterizează distincția suplimentară între pancetta cu sau fără coajă.
Printr-o tăiere și degresare și mai atentă și prin rostogolirea a două slănini fără coajă, conform unei tehnici deosebit de exacte, avem așa-numita slănină dublă, caracterizată prin dimensiunea generoasă a feliilor capabile să satisfacă orice iubitor de mezeluri.
Pancetta Arrotolata
75.00lei
Pentru producția de slănină, se folosește cea mai slabă parte a burții porcului, obținută printr-o tăiere atentă. După obținerea dimensiunii dorite, se începe sărarea cu un amestec dozat cu grijă de sare, condimente și arome naturale.
Stoc epuizat
Greutate | 12-1.3 kg |
---|---|
Tara origine | Italia |
Forma de prezentare | Baton întreg sau feliat. |
Ingrediente | Carne de porc (de origine UE), sare, ulei, condimente și aromatizanți naturali, zahăr. Antioxidanți E300, E301. Conservanți E252, E250. |
Alergeni | Absenti conform Directiva 2007/68 / CE din 27/11/2007. III bis Registrului UE nr. 1169/2011. |
Calitate | Superioara |
Valoare energetica | 209Kcal, Grasimi 11g dintre care saturate3,5g, Carbohidrati 0,1g dintre care zahar 0,1g, proteine 27,5g , sare 7g |
Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.
Recenzii
Nu există încă recenzii.