Brânză de vacă “PECORINO CACIOTTA DI MUCCA”

7.50lei

Produs cu lapte de vacă pasteurizat proaspăt, cheag natural, fermenti lactici selectați și sare de la Saline di Volterra.
Brânză proaspătă, moale, cu aroma delicată tipică laptelui de vacă. Este o brânză cu un conținut mai scăzut de grăsimi, dar nu mai puțin plăcută la gust.

Foarte bine pe cont propriu sau pus în salate cubulețe. Excelent ca aperitiv.

10 în stoc

ATENȚIE!

Preț per 100g.
Pachetele au greutate variabila. Prețul final al unui pachet variază in funcție de greutatea acestuia.
Produs din lapte de vacă proaspăt pasteurizat, cheag natural, fermenți lactici selecți.

Pasta este albă, moale, cu un miros și gust fin de lapte de vacă.

Atât greutatea cât și prețul fluctueză in jurul celor estimate de noi.
A se păstra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).

Se expediaza in ambalaje izolate.
Ingrediente: lapte proaspat de oaie, cheag natural, culturi lactice, sare.

Greutate 1.700 kg
Tara origine

Italia

Diametrul

16 cm

Greutate

cca 1,700-1.800 kg

Forma de prezentare

Cilindrică

Ingrediente

Lapte de vacă proaspăt, fermenți lactici, cheag, sare din Salinele din Voltera

Valori nutriționale pentru 100 g produs

Valoare Energetica: 1453 kJ/320kcal
Grasimi: 22 g
din care, acizi grasi saturati: 18 g
Carbohidrati: 2,8 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,2 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.