Brânză de oaie maturată “PECORINO CENERONE”

16.00lei

Realizat cu lapte de oaie proaspăt pasteurizat, cheag natural, enzime lactate selectate și sare Volterra.

Perfect cu un platou de mezeluri sau cu fructe, gem de smochine, miere și gem de ceapă roșie.

5 în stoc

ATENTIE!

Pret pentru 100g.

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Produs din lapte de oaie proaspat pasteurizat, cheag natural, fermenti lactici.
Suprafata este tratata cu cenusa, care confera culoarea gri tipica. Este o branza destul de moale, care necesita o perioada de maturare cuprinsa intre 7-8 luni si 12 luni.

A se pastra la rece (+4°C / +8°C).

Se expediaza in ambalaje izolate.

Ingrediente: lapte proaspat de oaie, cheag natural, culturi lactice, sare.

Producator: Caseificio Nuovo, Italia

Greutate 3.200 kg
Tara origine

Italia

Forma de prezentare

Cilindrică

Ingrediente

Lapte de oaie pasteurizat.
Cheag.
Sare.

Diametrul

20cm

Valori nutriționale pentru 100g produs

Valoare Energetica: 1453 kJ/320kcal
Grasimi: 22 g
din care, acizi grasi saturati: 18 g
Carbohidrati: 2,8 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,2 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.