Branza de oaie maturată “PECORINO A LATTE CRUDO”

8.50lei

Făcut cu lapte proaspăt de oaie, cheag natural și sare de la Saline di Volterra.
Cunoscut și sub numele de „Cacio di una volta”, acest pecorino are un proces de fabricație foarte special. Laptele, provenit de la unele ferme selectate din Volterra, ajunge imediat ce este muls, apoi este adus imediat și coagulat, pentru a menține aroma autentică a laptelui de oaie.
Laptele crud Pecorino este produs numai de la mijlocul lunii ianuarie până în iunie, când pășunile sunt cele mai bune pentru a avea o aromă unică. Pastele au găuri tipice, gustul este gustos, cu o aromă intensă. În vârstă de cel puțin 45 de zile.

Se recomandă să-l gustați singur pentru a savura tot gustul laptelui proaspăt de oaie. Este excelent cu mezeluri și vin roșu.

Stoc epuizat

SKU: brînză-04 Categorii: , Etichete: , , , ,

ATENȚIE!

Preț per 100g.
Pachetele au greutate variabila. Prețul final al unui pachet variază in funcție de greutatea acestuia.
Produs din lapte de oaie proaspăt pasteurizat, cheag natural, fermenți lactici selecți.

Pasta este albă, moale, cu un miros și gust fin de lapte de oaie.

Atât greutatea cât și prețul fluctueză in jurul celor estimate de noi.
A se păstra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).

Se expediaza in ambalaje izolate.
Ingrediente: lapte proaspat de oaie, cheag natural, culturi lactice, sare.

Greutate 1.900 kg
Forma de prezentare

Cilindrică

Inaltimea

6-8 cm

Diametrul

14 cm

Tara origine

Italia

Ingrediente

Lapte de oaie proaspăt pasteurizat, sare, cheag.

Valori nutriționale

Valoare Energetica: 1504 kJ/363kcal
Grasimi: 31 g
din care, acizi grasi saturati: 21 g
Carbohidrati: 0,5 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,2 g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Doar clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.