Compania activează în sectorul porcinelor din anii “60. Fondatorul Gaspero Rosi a început să lucreze mai intai ca fermier de porci. Apariția boom-ului economic și creșterea consumului de carne au dat loc creșterii companiei, la care, între timp, s-a alăturat și fiul său Sauro.

La sfârșitul anilor 1960, sacrificarea animalelor crescute a fost adăugată numai reproducerii, care a fost vândută măcelarilor din zonă. În 1973, primul abator a fost construit și extins în timp.
Mai târziu, a început prima producție de mezeluri, printre care s-a remarcat imediat Salame Toscano, flagship-ul producției.

În 1994, ca urmare a actualizării C.E.E. noua fabrică a fost construită și, prin urmare, sacrificarea a fost abandonată. În acest deceniu, compania s-a specializat din ce în ce mai mult în producția de salam, cârnați și slănină, în special în ambalarea lor pentru autoservire.

Noua fabrică are o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați, este dotată cu cele mai moderne instalații de producție și utilaje de ultimă generație, atât pentru producție, cât și pentru ambalare. Toate aceste caracteristici și respectarea standardelor de igienă și sănătate fac din companie un mediu funcțional, modern și pe deplin conform cu reglementările în vigoare din sector.