Fattoria Fibbiano este o fermă administrată de o familie. Giuseppe, tatăl, se ocupă de conducerea generală a proprietății și se ocupă de podgorii și de peisajul rural. Matteo, cel mai mare dintre cei doi fii, se ocupă de comercializarea vinurilor, iar fratele său, Nicola, este vinificatorul care supraveghează întregul proces de vinificare. Trei generații ale familiei Cantoni locuiesc într-o parte a fermei de 1.200 m2, care adăpostește și agroturismul.

Expunerea optimă a podgoriilor la soare, climă și caracteristicile unice ale solului, bogate în argilă și cochilii fosile, permit producerea vinului fără intervenție prea mare și, prin urmare, fără a-i modifica proprietățile. Aici, pe dealurile din Pisa și Volterra, familia Cantoni a găsit condițiile perfecte pentru a-și pune în practică conceptul de cultivare a viței de vie, pe o fermă veche de câteva secole și plină de tradiția vitivinicolă toscană.

În Terricciola și în toată lumea, Fattoria Fibbiano este un ambasador al producției de vin toscan în alte țări. Vinurile sunt vândute peste tot în lume, 80% din exporturi fiind îndreptate către SUA, Canada, Norvegia, Germania, Austria, Elveția, China, Rusia, Malaezia, Singapore, Japonia, Taiwan, Liban și Mexic.