ATENTIE!
Pret per 100g.
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Produs din lapte de oaie proaspat pasteurizat, cheag natural, fermenti lactici selecți.
Suprafata este tratata cu cenusa, care confera culoarea gri tipica. Este o branza destul de moale,
care necesita o perioada de maturare cuprinsa intre 7-8 luni si 12 luni.
Este perfect insotit de un platou bun de mezeluri. Se protriveste cu mustar de fructe, gem de smochine, miere si gem de ceapa rosie.
Atat greutatea cat si pretul fluctueaza in jurul celor estimate de noi.
A se pastra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).
Se expediaza in ambalaje izolate.
Ingrediente: lapte proaspat de oaie, cheag natural, culturi lactice, sare.
Producator: Caseificio Nuovo, Italia
Specificatii | |
Diametrul | 20cm |
Forma de prezentare | Cilindrica |
Greutate | 3,806 kg |
Ingrediente | Lapte de oaie pasteurizat. Cheag. Sare. |
Tara origine | Italia |