Cantina Bolzano
Cantina Bolzano – “A face vinuri bune este o profesie. A face vinuri grozave este o artă”.O tablă de aluminiu perforată, de culoare bronz, înfășoară fațada clădirii, desenând ramificații care amintesc de o frunză de viță de vie stilizată.Puteți vedea de departe cubul maiestuos care pare să prindă viață...
Citeste mai multAmigos Caffe
Amigos Caffe este o companie italiană renumită pentru pasiunea sa față de cafea și pentru tradiția de a crea amestecuri de înaltă calitate.Este fondată în Italia, țara unde cultura cafelei este ridicată la rang de artă.Amigos Caffe și-a construit reputația pe baza unei selecții riguroase de boabe și a...
Citeste mai multCaseificio Nuovo
Povestea noastrăPovestea Caseificio Nuovo începe în 1948 cu nașterea tatălui nostru Venio, în San Donato, un mic cătun de case la câțiva kilometri de San Gimignano, spre Volterra.La acea vreme, bunicul nostru, Libero, era negustor de vite: în timp ce oile așteptau să fie vândute, Imola, bunica noastră, a...
Citeste mai multSalumificio Rossi
TradițieTradiția Salumificio Rossi ca producători de mezeluri datează din secolul al 19-lea, când își produceau produsele într-un mic magazin din centrul orașului Fontanellato.Astăzi familia este la a șasea generație… O realitate aproape unică în acest domeniu în Italia.Tradiția producției de carne conservată în zonă datează cultural din secolul al...
Citeste mai multVinul alb
Vinul alb, adesea trecut cu vederea în favoarea omologul său roșu, posedă o eleganță captivantă și o istorie bogată care merită admirație.De la aromele crocante și răcoritoare, până la complexitățile untoase, vinul alb oferă un spectru divers de arome și gusturi.În această explorare, ne adâncim în lumea vinului alb,...
Citeste mai multVinul roșu
Eleganța și complexitatea vinului roșu: o călătorie prin origini, soiuri și aprecieriVinul roșu, un elixir al rafinamentului și al plăcerii, a captivat simțurile umane de secole.De la originile sale umile în civilizațiile antice și până la statutul său venerat în societatea modernă, vinul roșu a evoluat într-un simbol al...
Citeste mai multMasseria Capoforte
Masseria Capoforte s-a născut în ținutul antic Salento, printre eucalipt, smochini și măslini, de-a lungul drumului călătorit și locuit de călugări iezuiți și nobili cavaleri templieri.Se află într-un loc unic, unde cea mai arhaică Mediterană scaldă o coastă accidentată, încălzită de o lumină orbitoare.În țara care a fost odată...
Citeste mai multCrama Marsuret
Crama Marsuret – IstorieCrama Marsuret a fost fondată în 1936 de Agostino Marsura, când a cumpărat o podgorie în Val de Cune din Guia di Valdobbiadene și a început să producă primul vin spumant cu fermentație naturală în sticlă.Compania se află încă în Val de Cune din Guia di...
Citeste mai multVinurile spumante
Vinurile spumante sunt, fără îndoială, vinuri fantastice, dar știați?Pentru obținerea bulelor în sticle, este un întreg proces ce presupune multă răbdare. Mulți dintre noi sunt iubitori de vinuri spumante, însă puțini pot face o diferența între toate categoriile acestui tip de vin. Modul în care se produc vinurile spumante vă poate ajuta să...
Citeste mai multBeneficiile consumului de vin roșu
Beneficiile consumului de vin roșu – cu toate că alcoolul consumat în exces dăunează sănătății noastre, în cazul vinului, consumul acestuia cu moderație poate avea beneficii pentru organism, acest lucru fiind atestat de numeroase studii. Vinul roșu este special nu doar pentru gustul său minunat, ci și pentru că acesta conține...
Citeste mai mult